søndag 5. juli 2009

bikini tips :)

da jeg satt og tittet på nettet fant jeg disse lure tipsene til hvordan man lettere kan finne riktig bikini :) dette synes jeg var veldig lurt og lese , for jeg veit at hver vår starter "jakten" på og finne den rette bikinen i allefall for meg, men sikkert for mange av dere andre jenter også.
selv om det nå er juli er det jo fortsatt ikke for seint og kjøpe seg ny bikini.:)

1. Striper på tvers får deg, som kjent, til å se bredere ut. Unngå dette hvis du har brede hofter
.2. Gå for en bred bikinibukse hvis du har store hofter.
3. Du kan trekke oppmerksomheten bort fra magen ved å velge en underdel med lavt liv. Dette får nemlig magen din til å se lengre og jevnere ut.
4. Misunnelig på alle med kurver og runde former? Nøkkelen er å lure øyet til å tro at du har mer former enn du egentlig har. Monokinis, badedrakter med åpne sider, er perfekte til dette.
5. En stor byste krever mer støtte enn en liten. Gå derfor for en overdel med god støtte og hold. Brede stropper kan også være lurt; man ønsker å vise frem bysten, men på en smakfull måte.
6. Har du liten byste, men ønsker å gjøre det beste ut av det du har, så finnes det noen muligheter. Innlegg i overdelen er nøkkelen til en fyldigere byste. Trekantbikini passer også perfekt til de med liten byste.
7. Ønsker du derimot å fremheve en liten byste, gå for en liten trekantbikini.
8. Halterneck-bikini trekker oppmerksomheten innover og bort fra skuldrene, hvis du har brede skuldre.
9. Har du kort overkropp, kan det være lurt å unngå overdeler med brede bånd under bysten. Dette får overkroppen til å se enda kortere ut.
10. Blomstrete mønster og rysjer forstørrer, og passer derfor fint hvis du har liten byste.
11. Har du guttefasong, kan du med fordel bruke en underdel med knyting i livet.
12. Ønsker du ikke å vise frem magen, så er badedrakten et trendy og sikkert valg.




Ingen kommentarer: